Ostoehdot

Maksuvälineet

Suoramaksu: Voit maksaa ostoksesi suoraan omassa verkkopankissasi. Kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut ovat käytettävissä verkkokaupassa.

Korttimaksu: Toinen vaihtoehto on VISA- tai Mastercard-kortilla maksaminen.

Pivo: Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa tilauksen ilman pankkitunnuksia. HUOM! Pivo-maksutapa tukee myös Siirto-maksua. Hyväksy maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa tai Siirto-maksun ollessa kyseessä sinun valitsemalla Siirto-maksua tukevalla sovelluksella! Pivo on sinulle maksuton. Pivon voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai Pivon kotisivuilta.

MobilePay: Maksa tilaus nopeasti ja kätevästi MobilePaylla. MobilePay on maksuton sovellus ja sen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta tai tästä http://bit.ly/MobilePayFi

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitus

Toimituksissa käytämme Postin palveluita. Rahdin hintaan vaikuttaa melkein aina lähetyksen paino. Näet lopullisen toimitusmaksun, kun olet laittanut kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin.

Toimitamme ainoastaan Suomeen (Ahvenanmaa mukaan lukien) ja seuraavat vaihtoehdot ovat saatavilla:

Economy kirje 2,90

Tämä toimitusvaihtoehto voi sopia pienehköille lähetyksille. Tarkista, sopiiko juuri sinun tilaukseesi!!

Kirjekuori on niin sanottu C4- kirjekuori ja sen koko on 229 x 324 mm. Lähetyksen paksuus saa olla enintään 30 mm. Hinta on sama tilattujen tuotteiden painosta riippumatta, mutta lähetys ei saa painaa enemmän kuin 500 g. Huomioi että kirjekuoreen ei mahdu niin paljon sulloainetta, eli tämä vaihtoehto ei mahdollisesti sovi helposti särkyvien tuotteiden lähettämiseen! Kun economy kirje postitaan arkipäivänä, se jaetaan pääsääntöisesti neljäntenä arkipäivänä postittamisesta ja viimeistään viidentenä arkipäivänä.

Ota mielellään meille yhteyttä sähköpostitse (info@decofunction.fi) tai yhteydenottolomakkeen kautta, mikäli et ole varma, voiko tilauksesi lähettää economy kirjeenä!

Postipaketti alkaen 6,50 €

Paketti noudetaan postista. Se on perillä pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä.

Kotipaketti alkaen 13,50 €

Posti toimittaa tilauksesi toivomaasi osoitteeseen. Posti on yhteydessä sinuun pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähettämisen jälkeen jolloin sovitte jakeluajasta. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.

Postin kaikki jakelu-, kuljetus-, rahti- ja varastopalvelut Suomessa ovat hiilineutraaleja Posti Green -palveluita ilman lisämaksua.

HUOM! Tilaukset (toimitusmaksut mukaan lukien) Ahvenanmaalle ilman alv. Valitse kohdemaaruudussa Ahvenanmaa!  

Palautukset, vaihdot ja reklamaatiot

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Jos tuote on virheellinen asiakkaan saadessa sen tai se on toimitettu virheellisesti, niin dECOfunction maksaa pääsääntöisesti palautuksen toimitusmaksun. Jos asiakas palauttaa virheettömän tuotteen, jota ei ole toimitettu virheellisesti, niin asiakas maksaa itse palautuksen toimitusmaksun.

Palautuksista on aina sovittava etukäteen ennen palautuksen tekoa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä syntyy, sekä myyjä että ostaja sitoutuu yrittämään ensisijaisesti neuvotteluin ratkaisemaan ongelma. Mikäli tämä ei onnistu, kuluttaja voi viedä asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Nettikaupassa tehtyä ostoa koskeva riita voidaan myös viedä ODR-foorumin (http://ec.europa.eu/odr) kautta, mihin kaikki eurooppalaiset riidanratkaisuelimet on koottu yhteen.

Kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi), ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnalle. Suomalaisen kuluttajan, joka ei ole voinut ratkaista riitaansa nettikaupan kanssa neuvotteluilla, kannattaa ensin myös ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan, ennen kuin asia viedään ODR-foorumiin.